Sătul să o aştepte pe soţia lui să iasă din baie, pentru o banală ieşire în oraş, un bărbat a recurs la un gest extrem, ca să-şi umple timpul: s-a cuplat cu o altă femeie, cu care a avut o relaţie de trei ani, curmată brusc când soţia lui a ieşit, în sfârşit, din baie.

machiaj-baie.jpg

“Imediat ce a intrat în baie, mi-am pus un film pe download, că ştiam că am timp să-l şi văd, mi-am preparat nişte mâncare şi m-am întins pe canapea în sufragerie. După opt ore, am început să mă îngrijorez, că de obicei stă numai şapte. Am bătut la uşă şi mi-a zis: ‘încă trei ore micuţe şi ies’”, spune Vlăduţ Popescu, care, în cele din urmă, a cedat psihic.

“După o săptămână, m-am enervat. Am ieşit singur în oraş şi m-am combinat cu prima tipă care mi-a ieşit în cale. Întâmplarea a făcut să ne înţelegem de minune, şi să rămânem împreună mult timp, ba chiar am făcut şi doi copii. La fiecare câteva luni, mai băteam la uşă, dar nevastă-mea se machia în continuare. A ieşit din baie după trei ani, când nici nu mă aşteptam, şi bineînţeles că s-a răţoit la mine şi m-a pus să spăl vasele, doar pentru că îmi creasem o altă familie între timp”, a mai adăugat bărbatul.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Luchian | Saturday, 04.10.2014 12:17 Social

National Cinematografic