Un bărbat a avut o relaţie trei ani cu o altă femeie, cât timp soţia lui s-a machiat în baie

Sătul să o aştepte pe soţia lui să iasă din baie, pentru o banală ieşire în oraş, un bărbat a recurs la un gest extrem, ca să-şi umple timpul: s-a cuplat cu o altă femeie, cu care a avut o relaţie de trei ani, curmată brusc când soţia lui a ieşit, în sfârşit, din baie.

“Imediat ce a intrat în baie, mi-am pus un film pe download, că ştiam că am timp să-l şi văd, mi-am preparat nişte mâncare şi m-am întins pe canapea în sufragerie. După opt ore, am început să mă îngrijorez, că de obicei stă numai şapte. Am bătut la uşă şi mi-a zis: ‘încă trei ore micuţe şi ies’”, spune Vlăduţ Popescu, care, în cele din urmă, a cedat psihic.

“După o săptămână, m-am enervat. Am ieşit singur în oraş şi m-am combinat cu prima tipă care mi-a ieşit în cale. Întâmplarea a făcut să ne înţelegem de minune, şi să rămânem împreună mult timp, ba chiar am făcut şi doi copii. La fiecare câteva luni, mai băteam la uşă, dar nevastă-mea se machia în continuare. A ieşit din baie după trei ani, când nici nu mă aşteptam, şi bineînţeles că s-a răţoit la mine şi m-a pus să spăl vasele, doar pentru că îmi creasem o altă familie între timp”, a mai adăugat bărbatul.

Scris de Luchian
4 octombrie 2014 13:10
Citește mai mult despre: machiaj sotie

Alte articole

Vezi mai mult