Un bărbat a venit rangă acasă cu un sondaj IMAS din care reieșea că a băut doar două beri

Deși trăim în viitor, într-o lume modernă în care adevărul poate fi aflat cu ușurință dacă stai un pic să te gândești, încă mai există fraieri care cred în sondaje de opinie și oameni care se folosesc de ele. De exemplu, Marcel Constantin, un bărbat din Berceni a venit acasă rupt de beat ieri seară cu un sondaj IMAS în mână din care reieșea că a băut doar două beri.

„Soțul meu mirosea a boască cam de pe casa scării, știu că a început să țiuie preventiv alarma de incendiu. Când a intrat în casă pisica s-a ascuns sub pat și nici acum n-a ieșit de-acolo. Cu toate acestea susține că nu a băut decât două beri, chiar mi-a arătat rezultatele unui sondaj IMAS făcut la comanda Europa FM”, spune doamna Constantin.

Aceasta spune că nu seara nu s-a terminat aici, s-a dus la chioșc de unde a venit cu un six-pack de beri despre care a spus că sunt tot două beri. Soția sa s-a răzbunat de dimineață când i-a oferit o supă Vifon fără gust, despre care i-a spus că este o ciorbă de potroace conform unui sondaj realizat tot de IMAS.

Scris de Ef
14 noiembrie 2019 14:11
Citește mai mult despre: sondaj

Alte articole

Vezi mai mult