Un bărbat acuzat de viol se scuză: „Eram în legitimă apărare, ea a încercat să mă violeze!”

Tânărul Horia Trăsnea a anunţat că pledează nevinovat în procesul în care este acuzat de viol, susţinând că nu el a început şi că a fost vorba doar de autoapărare. „Credeţi-mă că nu aveam niciun chef de sex cu reclamanta. Eu mergeam liniştit pe o stradă lăturalnică când am simţit că în faţa mea mergea o femeie. Mi-am dat seama ce intenţii are după felul cum mă privea speriată, peste umăr. Clar, nu mai puteam să fug, aşa că sexul era inevitabil. Atunci am ripostat şi eu cum am ştiut mai bine, din disperare.”

Bărbatul susţine că a avut şi mult noroc în violul ăsta, pentru că exista pericolul ca sexul să se termine foarte prost pentru el. „M-a ajutat mult faptul că în tinereţe am luat lecţii de autoapărare sexuală. Tatăl meu îmi spunea mereu că nu e bine să începi tu o partidă de sex, dar dacă observi că cineva face sex cu tine, trebuie să ripostezi viguros, să nu te faci de râs!”

Conform teoriei lui Trăsnea, există câteva principii de bază în sexul corp la corp. De exemplu, când eşti implicat într-un viol trebuie să te foloseşti de forţa adversarului, asta ca să nu te epuizezi înaintea lui. „Am aşteptat să facă ea prima mişcare, ca să văd ce stil de sex practică. Făcea un sex destul de dezordonat, sex de cartier, total haotic. Când am prins-o descoperită i-am pus o contră şi am apucat-o zdravăn de mijloc, după care dă-i contraatac, frate! Aşa, ca să vadă şi ea cum e să fii violat.”

Scris de TNR
5 ianuarie 2012 16:01

Alte articole

Vezi mai mult