Un bărbat are o scuză să scape de Valentine’s Day, dar nu vrea să o spună la nimeni

Neruşinare crasă din partea unui Decebal Popescu, un tânăr antreprenor din Bucureşti care s-a lăudat în faţa prietenilor că a găsit o scuză perfectă să nu facă nimic cu prietena sa de Valentine’s Day. Cu toate aceastea, tânărul a refuzat cu îndărătnicie să împărtăşească cu amicii săi secretul.

„Un mojic şi un famen acest Decebal, fostul meu prieten, ca să zic aşa. Un arogant care a fost tot timpul cu nasul pe sus, se vede că provine dintr-o familie cu deficienţe în educaţie”, a spus un prieten al său. „Sigur, puţină lume ştie, dar Decebal este un sadic. E genul de om care sugrumă pisoiaşii când se nasc, să nu se înmulţească, tipul care pune bandă de film la contoarul electric, să nu plătească mai mult curent”, a spus un alt om care pretinde că-l cunoaşte.

O recompensă a fost pusă pe capul românului, cine poate oferi informaţii sau îl poate călca cu maşina urmând a fi regeşte răsplătit de bărbaţi din toată lumea.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
14 februarie 2013 14:02

Alte articole

Vezi mai mult