Un bărbat care a băgat LSD în Vamă vede şi el creşterea economică de care zicea Cîţu

Creşterea economică propovăduită de Cîţu nu doar că există: e mare, roz şi pufoasă! Cel puţin aşa susţine Marcel, un bărbat de 42 de ani care, de câteva ore, bântuie fără ţintă pe plaja din Vama Veche cu un timbru de LSD sub limbă.

Iniţial sceptic, Marcel jură că a văzut cu ochii lui economia duduind, crescând cu 13% şi apoi pulsând ca o inimă multicoloră. „Nunu, nu mă mai îndoiesc de nimic. E acolo, e ea, e creşterea economică. EU sunt creşterea economică! În jurul meu zburdă inorogi galbeni, elefanţi cu urechile mari şi libelule cu chipul premierului, pe acorduri de sitar şi mandolină. Sunt cea mai frumoasă economie din lume. Totul e atât de real şi totuşi atât de fragil, ca o pânză de păianjen ţesută cu ghirlande din alte dimensiuni, agenţiile de rating emit note muzicale parfumate, băncile mă sărută în ureche, Fondul Monetar Internaţional dansează din buric într-un glob de sticlă”, apreciază bărbatul creşterea economică, confirmând întru totul spusele lui Florin Cîţu.

Prietenii lui Marcel sunt tentaţi să încerce şi ei o asemenea călătorie psihedelică în economia duduitoare, dar nu le-au mai rămas bani de droguri după ce şi-au luat două pâini şi o cutie de pateu din ultimul salariu, transmit surse de la faţa locului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
26 august 2021 16:33
Citește mai mult despre: economie LSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult