Un bărbat care miaună exact ca o pisică face sex de cinci ori mai mult

Degeaba mergeți la sală, vă epilați la subraț și la ouțe, vă dați cu parfumuri și vă îmbrăcați ca cei mai de seamă homosexuali ai lumii, ca să atrageți femeile. Bărbații adevărați, cei care stăpânesc arta seducției, sunt ca Marcel Constantin din Berceni, ca poate să miaune ca o pisică.

„Poți să porți orice conversație cu o femeie, oricât de captivantă ar fi, dacă aude în mieunat de-ăla simpatic în preajmă a uitat complet de tine și se îndreaptă spre sursa sunetului. Când vede că nu e o pisicuță mică ci un ditai motan de 75 de kile aproape la fel de păros, îi sar bretelele la sutien”, explică Marcel secretul succesului său, un bărbat despre care partenerele sale spun că nu au mai văzut de la Petrică Mâțu Stoian încoace.

Femeile care l-au cunoscut pe Marcel spun că acesta este efectiv ca un animal în pat. „Trage pătura, se trezește pe la 3 noaptea și începe să circule prin casă, miaună aiurea la altele, face zgomot cu ceva enervant prin cealaltă cameră și îți întoarce burta să-l mângâi, dar dacă faci doar asta te zgârie și fuge”, spune o femeie care l-a avut la pat pe seducătorul bucureștean.

Scris de Ef
18 noiembrie 2019 18:11
Citește mai mult despre: pisica

Alte articole

Vezi mai mult