Un bărbat din Vaslui spune că toate femeile sunt frumoase, indiferent de sex

Vasile Alioaiei, un prosper zilier din Băceşti, judeţul Vaslui, spune că lui îi plac absolut toate femeile, indiferent de vârstă, sex sau specie. El afirmă că nu e singurul care vede frumuseţea în orice femeie: bărbaţii ca el sunt destul de numeroşi, activi sexual şi se numesc vasluieni. Aceştia respectă tradiţia din bătrâni, de pe vremea când bărbaţii ieşeau la horă, iar apoi mergeau la violat de babe. “Pe mine, tata, săracul, m-a dus prima dată la babe. Eu făceam sex cu ele iar el plătea, cu libertatea. Gândiţi-vă câtă puşcărie a făcut tata, din moment ce a avut patru baieţi holtei.”

Cunoscutul violator îşi explică faptele dând vina pe frumuseţea fără vârstă a moldovencelor: “Pe mine, o fetiţă de 11 ani care îi cere disperată ajutorul păpuşii ei, mă înebuneşte. La fel şi o bătrână de 90 de ani, că parcă simţi cum tremură carnea pe ea cand o atingi! Şi astea nici nu te uită uşor, te laudă şi la poliţie! Unele se sperie uşor de topor, în timp ce altele te fac ca pe o albie de porci dacă vii beat să le violezi. Eu nu mă simt foarte atras de o femeie dacă ea nu se apără, îmi place să mă zăpăcească niţel, să-mi dea o vază-n cap cu sete!”

Situaţia e percepută în mod diferit tocmai de femeile din sat, care nu aruncă întreaga vină pe bărbaţi: “Şi noi suntem de vină, că nu am ştiut să ne menţinem. Am îmbătrânit frumos şi aşa am devenit atrăgătoare. Plus că sunt şi femei care dorm intenţionat cu uşa încuiată şi cu câinele dezlegat ca să îi provoace pe bărbaţi. Să fim serioşi, ce bărbat din sat iese din cârciumă fară un topor cu care să spargă o uşa? Sau ce bărbat e ăla care nu poate să rupă două-trei rânduri de haine de pe o muiere sau măcar să taie un câine-n două?”

Scris de TNR
4 februarie 2012 11:02

Alte articole

Vezi mai mult