Un banal control al unor acte administrative, ce a presupus mutarea unor bibliorafte în alt departament, a dus la descoperirea unui pensionar care rămăsese blocat în hârțogăria instituției. Paul Popescu, 77 de ani, fusese dat dispărut de familie încă de acum 6 ani, după ce plecase să-și plătească impozitele și nu s-a mai întors.

taxe-si-impozite-ghiseu.jpg “A plecat pe la 6 dimineața să prindă loc la coada de 8:30, sperând că pe la 11 o să-i vină rândul să plătească. I-am dat paltonul ăla bun și căciula de ocazii speciale, că era ger afară. Avea și banii pregătiți. S-a mai întâmplat să vină peste câteva zile, pentru că nu a prins loc, dar de data asta a fost diferit. Mă bucur mult că l-au găsit”, a declarat plângând soția dânsului.

Se pare că nefericitul eveniment s-a datorat neatenției domnului Popescu, care, fără să vrea, a intrat în zona angajaților, unde riscul de prăbușire hârtii este maxim. Neavertizat asupra pericolului, a rămas imobilizat în momentul în care mai multe bibliorafte aferente anului 1976 s-au desprins de tavanul de care erau lipite și l-au acoperit. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Laurentiu | Tuesday, 31.03.2015 17:12 Social

National Cinematografic