Un banal control al unor acte administrative, ce a presupus mutarea unor bibliorafte în alt departament, a dus la descoperirea unui pensionar care rămăsese blocat în hârțogăria instituției. Paul Popescu, 77 de ani, fusese dat dispărut de familie încă de acum 6 ani, după ce plecase să-și plătească impozitele și nu s-a mai întors.

taxe-si-impozite-ghiseu.jpg “A plecat pe la 6 dimineața să prindă loc la coada de 8:30, sperând că pe la 11 o să-i vină rândul să plătească. I-am dat paltonul ăla bun și căciula de ocazii speciale, că era ger afară. Avea și banii pregătiți. S-a mai întâmplat să vină peste câteva zile, pentru că nu a prins loc, dar de data asta a fost diferit. Mă bucur mult că l-au găsit”, a declarat plângând soția dânsului.

Se pare că nefericitul eveniment s-a datorat neatenției domnului Popescu, care, fără să vrea, a intrat în zona angajaților, unde riscul de prăbușire hârtii este maxim. Neavertizat asupra pericolului, a rămas imobilizat în momentul în care mai multe bibliorafte aferente anului 1976 s-au desprins de tavanul de care erau lipite și l-au acoperit. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Laurentiu | Tuesday, 31.03.2015 14:12 Social

National Cinematografic