Un bărbat dispărut în 2009, descoperit sub un maldăr de hârtii, la biroul de impozite și taxe locale

Un banal control al unor acte administrative, ce a presupus mutarea unor bibliorafte în alt departament, a dus la descoperirea unui pensionar care rămăsese blocat în hârțogăria instituției. Paul Popescu, 77 de ani, fusese dat dispărut de familie încă de acum 6 ani, după ce plecase să-și plătească impozitele și nu s-a mai întors.

“A plecat pe la 6 dimineața să prindă loc la coada de 8:30, sperând că pe la 11 o să-i vină rândul să plătească. I-am dat paltonul ăla bun și căciula de ocazii speciale, că era ger afară. Avea și banii pregătiți. S-a mai întâmplat să vină peste câteva zile, pentru că nu a prins loc, dar de data asta a fost diferit. Mă bucur mult că l-au găsit”, a declarat plângând soția dânsului.

Se pare că nefericitul eveniment s-a datorat neatenției domnului Popescu, care, fără să vrea, a intrat în zona angajaților, unde riscul de prăbușire hârtii este maxim. Neavertizat asupra pericolului, a rămas imobilizat în momentul în care mai multe bibliorafte aferente anului 1976 s-au desprins de tavanul de care erau lipite și l-au acoperit. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
31 martie 2015 15:12
Citește mai mult despre: ANAF impozit taxe

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult