Fericire maximă în familia Popescu din Berceni, după ce bebelușul lor, Patrick, în vârstă de doar 1 an, a spus primele lui cuvinte, în timp ce se aflau chiar în mașină, în traficul din București. Patrick a spus: ”Cine plm ţi-a dat carnetu’?” cu o intonație perfectă, apoi a încercat să claxoneze și a zis: ”Mișcă-te, adormito!”. Tatăl lui nu-și explică de unde o fi învățat: ”Eu sunt civilizat în trafic, dar boii ăștia habar n-au să conducă, cretinii”.bebelus_primele_cuvinte.jpg

Ăsta a fost doar începutul, pentru că după aceea Patrick i-a spus tatălui său: ”Ia-o pe străduțe, că pe centru e jale”. Pe drum, infantul a șicanat două babe cu Matiz și i-a apăsat piciorul tatălui pe accelerație la două semafoare pe galben.

După bucuria inițială, părinții au început să se îngrijoreze. Patrick a scos degetul pe geam la un meltean care se băga agresiv, deci a avut mai mult curaj decât tatăl lui, care era la volan: ”E semn că o să aibă BMW când o să fie mare, dar ne temem să nu degenereze și să nu ajungă taximetrist”, spune mama lui Patrick.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Wednesday, 18.07.2018 08:38 Social

National Cinematografic