Un bărbat e convins că băieţelul lui va fi şofer, că primele lui cuvinte au fost: “Cine plm ţi-a dat carnetu’?”

Fericire maximă în familia Popescu din Berceni, după ce bebelușul lor, Patrick, în vârstă de doar 1 an, a spus primele lui cuvinte, în timp ce se aflau chiar în mașină, în traficul din București. Patrick a spus: ”Cine plm ţi-a dat carnetu’?” cu o intonație perfectă, apoi a încercat să claxoneze și a zis: ”Mișcă-te, adormito!”. Tatăl lui nu-și explică de unde o fi învățat: ”Eu sunt civilizat în trafic, dar boii ăștia habar n-au să conducă, cretinii”.

Ăsta a fost doar începutul, pentru că după aceea Patrick i-a spus tatălui său: ”Ia-o pe străduțe, că pe centru e jale”. Pe drum, infantul a șicanat două babe cu Matiz și i-a apăsat piciorul tatălui pe accelerație la două semafoare pe galben.

După bucuria inițială, părinții au început să se îngrijoreze. Patrick a scos degetul pe geam la un meltean care se băga agresiv, deci a avut mai mult curaj decât tatăl lui, care era la volan: ”E semn că o să aibă BMW când o să fie mare, dar ne temem să nu degenereze și să nu ajungă taximetrist”, spune mama lui Patrick.

Scris de Ionut
18 iulie 2018 08:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult