Un bărbat refuză să ducă gunoiul, invocând că reduce emisiile de carbon

Până unde va merge obsesia omenirii pentru încălzirea globală și reducerea amprentei de carbon? Propaganda marilor corporații, care poluează în neștire în timp ce aruncă vina pe oamenii de rând are, iată, efecte nebănuite, alterând esența societății umane, celula de bază, familia.

Ca dovadă este bărbatul care refuză să ducă gunoiul, explicând că în felul acesta reduce emisiile de carbon. „Dacă ies din casă se aprinde lumina pe casa scării, consum de energie inutil. Apoi liftul, care și el merge pe curent electric, exact în această perioadă când trebuie să facem economie la energie. Și chiar de l-aș evita, interfonul merge tot pe curent, fiecare deschidere înseamnă consum, plus transfer și risipă de căldură, din interior spre exterior”, explică acesta motivele ecologice pentru care a ajuns la această decizie.

Bărbatul propune, pentru economisirea energiei și salvarea planetei, ca obiceiul aruncatului gunoiului pe geam să nu fie doar permis ci și încurajat. „Să nu uităm că în Evul Mediu așa ceva era o practică constantă și atunci nu era poluare. Și nici încălzire globală și nici război în Ucraina pentru resurse. De ce nu învățăm de la înaintași?”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

22 noiembrie 2022 12:03
Citește mai mult despre: carbon gunoi incalzire globala

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult