Un bărbat se laudă că rezistă mult în pat: „Dorm câte 18 ore!”

În timp ce mulți bărbați se confruntă cu probleme sexuale, generate de stresul cotidian, alimentația nesănătoasă și diverșii poluanți din aer, un bărbat din cartierul Berceni din București se laudă cu performanțe incredibile în pat. Chiar și partenera sa este uimită de cât rezistă acesta în pat.

„Câteodată am rezistat chiar și 18 ore la pat. N-am dormit chiar 18 ore, m-am mai și întors de pe o parte pe alta, am mai mers până la baie să iau nu pahar de apă dar, oricum, n-am probleme”, spune bărbatul. Performanțele sale sexuale au devenit deja o legendă în bloc, vecinii spunând că poate fi auzit sforăind până la ora 13 sau 14 în timpul zilei.

În ceea ce privește erecția, bărbatul spune că după 18 ore de somn are una cu care poate sparge nuci, pereți și chiar și materiale mai dure, cum ar fi plasticul. Partenera acestuia nu este neapărat cea mai fericită femeie, deși se spune că femeile caută așa ceva. „Dacă stă în picioare doar câteva ore pe zi nici n-are timp să ducă gunoiul sau să meargă până la Mega”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

7 martie 2023 06:35
Citește mai mult despre: pat rezistenta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult