Un bărbat stă pe marginea unei clădiri cu un cidru în mână și amenință că îl bea

Zeci de pompieri intervin chiar în aceste momente lângă o clădire de birouri înaltă de 20 de etaje, pe acoperișul căruia s-a urcat un bărbat cu o sticlă de cidru în mână. Se pare că bărbatul are fie probleme psihice, fie o depresie puternică, pentru că amenință că dacă se aporpie vreun salvator de el va bea cidrul.

Salvatorii se chinuie de aproape 2 ore să-l convingă pe bărbat să renunțe la gestul său sinucigaș și să nu bea din cidru. Au apelat chiar și la artileria grea și au adus în zonă mai multe sticle de bere TNR, sperând să-l convingă pe bărbat să fie bărbat și să bea o bere, nu cidru.

Planurile salvatorilor au fost date la un moment dat peste cap de Dana Budeanu, care a trecut întâmplător prin zonă și a început să urle ”Lăsați fătălăul să bea din cidru, nu încercați să-l salvați dându-i bere! Nu vedeți ce față de fătălău are? Bea, bă fătălăule, bea odată cidrul ăla, ce mai aștepți?”

În zonă a ajuns și iubita bărbatului, care le-a spus salvatorilor că acesta nu este la prima tentativă de a bea cidru. ”L-am surprins odată în baie exact când desfăcuse sticla de cidru, dar am reușit să-l salvez în ultimul moment. El are de mult timp gânduri negre de băut cidru”, a povestit iubita bărbatului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
24 iunie 2020 14:06
Citește mai mult despre: cidru

Alte articole

Vezi mai mult