Un bebeluş din Vaslui şi-a snopit în bătaie tatăl!

Incident revoltător într-un sat din judeţul Vaslui! Un bebeluş de o lună şi-a bătut cu sălbăticie tatăl, care acum se află în comă la Spitalul Municipal. Totul s-a petrecut duminică, după miezul nopţii, când micuţul pur şi simplu şi-a pierdut minţile din cauză că părintele său nu se mai oprea din strigat după încă o sticlă de vin.

„Soţul meu se purta absolut normal”, povesteşte mama, „de jumătate de oră striga în continuu peste gard la vecin ‚Uăi, n-aduci odată vinul ăla? Uăi! Uăi!’ Deodată l-am văzut pe ăsta mic că se înroşeşte la faţă, pune mâna pe parul de jucărie pe care îl are tot timpul în pătuţ, sub pernă, şi se repede la tătâne-său. Cu greu am reuşit să-l scot din mânuţele lui pe bietul meu soţ, în câteva secunde l-a umplut de sânge. Parcă era alt copil, nu-l mai recunoşteam, urla lucruri de neînţeles, lovea cu picioarele.”

Psihologii spun că singura explicaţie pentru comportamentul bebeluşului este violenţa de la televizor, cu atât mai mult cu cât localitatea în care s-a petrecut incidentul nu e încă electrificată. Pe de altă parte, bătrânii satului aprobă fapta micuţului şi spun că sigur o să ajungă departe în viaţă.

Scris de TNR
13 martie 2012 07:03

Alte articole

Vezi mai mult