Un beţiv şi-a făcut mahmureala în avans pe tot anul şi acum petrece fără griji

Este plină lumea de bețivi dezorganizați care beau fără un program anume, când îi apucă pofta sau când vine un vecin să le dea una mică. Dar există și bețivi profesioniști, care se respectă și au grijă de corpul lor, care-și planifică beția astfel încât să obțină maximul de efect din drojdeală.

Este și cazul lui Constantin N. din București, un bețiv cu o experiență de aproape patru decenii, care și-a făcut toată mahmureala în avans pe tot anul și acum poate să bea liniștit fără efecte adverse. „Recunosc că nu mi-a fost ușor să fiu mahmur primele 6 luni din an, dar am răzbit. Am fost mahmur și câte 14 ore pe zi în primăvară când am tras puternic că încă nu se făcuse vremea de terasă”, explică Constantin N.

Datorită acestui efort aproape inuman acum bețivul poate să bea alcool ca pe apă, minim doi litri pe zi, fără să aibă vreo problemă. Singura pauză pe care o face de la băut e când se duce să se pișe. „Vă spun, sunt curat ca lacrima, toate organele mele sunt sterilizate cu alcool, zici că-s noi nouțe”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

1 august 2022 11:52
Citește mai mult despre: betiv mahmureală

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult