Un bloc din Drumul Taberei îl aşteaptă de patru zile pe vecinul de la parter să dea drumul la apă

Situaţie neaşteptată la blocul M24, scara 2, din Bulevardul Ghencea 31, unde locatarii de la etajele superioare refuză să dea drumul la apă înaintea vecinului de la parter. Se pare că Florentin Popescu, proprietarul apartamentului de la parter, ar fi plecat în vacanţă fără a lăsa pe nimeni în apartament. Conform Preşedintelui Asociaţiei, dacă blocul nu ar aştepta, cum este firesc, ca domnul Popescu să dea drumul primul la robinete, acest lucru ar umfla facturile celorlalţi locatari cu până la 2,34%.

“Este o sfidare la adresa întregului bloc. Eu mă trezesc de obicei pe la 7 dimineata, dar până la 9, când dă Popescu drumul la apă, nu mă ating de robinet, că nu sunt nabab. La fel şi vecinul de deasupra, până nu simte că e dat drumul la mine, nu schiţeaza vreun gest. De aceea vecinul de la etajul 10 a ajuns să lucreze de noapte”, a declarat locatarul de la etajul 1, Tase Dumitrescu.

În disperare de cauză, mai mulţi proprietari au ales să se mute la rude sau să scoată apartamentele la vânzare. Reprezentantul Secţiei 12, care acoperă zona, a declarat că domnul Popescu a fost dat deja în consemn punctele de trecere a frontierei, urmând a fi trimis de urgenţă către domiciliul său pentru ca situaţia să revină la normal.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
20 mai 2014 06:05

Alte articole

Vezi mai mult