Un BMW cu numere de România, lăsat pe avarii, blochează cortegiul reginei Angliei

Chiar și într-o perioadă în care întreaga atenție a unei națiuni este acaparată de moartea reginei, un român tot a reușit să ajungă el în centrul atenției. Este vorba de un cocalar din Craiova care a plecat să se plimbe cu BMW-ul prin Anglia exact în această perioadă.

Cocalarul a văzut la un moment dat mulțime adunată pe marginea drumului, așa că și-a lăsat BMW-ul pe avarii și a ieșit să-și facă câteva selfie-uri. Dar chiar în acele momente pe acolo a trecut cortegiul reginei, care a rămas blocat în spatele BMW-ului lăsat pe avarii.

Drumul fiind c-o singură bandă pe sens și fiind și linie continuă, șoferul mașinii care transportă sicriul reginei n-a avut încotro și a trebui să rămână pe loc. Nu putea nici claxona, că era în localitate, iar de încălcarea regulilor de circulație nici nu putea fi vorba.

Cortegiul funerar a atras bineînțeles atenția cocalarului român, care s-a apucat să facă live-uri pe Facebook cu sicriul reginei în fundal. În cele din urmă, cineva din cortegiu a avut strălucita idee să-i ofere o sabie cocalarului dacă își mută mașina, lucru care s-a și întâmplat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
13 septembrie 2022 08:24
Citește mai mult despre: BMW cocalar regina angliei

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult