Un braşovean nu poate să intre în bloc, că nu-i răspunde ursul la interfon

Problema urşilor din Braşov devine tot mai serioasă. Un brașovean stă de 2 ore la intrarea în bloc și nu poate să intre, pentru că ursul din scară refuză să-i deschidă ușa și nu răspunde nici la interfon. Brașoveanul susține că ursul i-a furat cartela acum câteva zile și de atunci se roagă de vecini să deschidă, sau așteaptă să iasă câte un urs să ducă gunoiul și se strecoară și el.

”Am sunat la Poliție, dar mi s-a spus că eu stau cu chirie acolo, pe când ursul deja și-a făcut viză de flotant pe apartamentul meu. Mi-au spus că nu se înțeleg deloc cu ursul, dar cred că le-a dat șpagă niște zacuscă din debaraua mea”, explică Oliviu Eftenie, din Brașov.

Din când în când, ursul apare pe balcon și aruncă ghivece cu mușcate în trecători, demonstrând un comportament tipic uman. Singura șansă de a scăpa de urs este trimiterea administratorului cu întreținerea, chestie de care fuge oricine, unde vede cu ochii. Din păcate, nimeni nu are curaj să ceară ajutorul administratorului, așa că Oliviu e obligat să aștepte în fața blocului până pe 15 ale lunii, când se afișează sumele la avizier.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
8 noiembrie 2017 11:03
Citește mai mult despre: Brasov interfon urs

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult