Un britanic şi-a propus să viziteze toate ţările lumii, mai puţin România

Provocare inedită la care s-a angajat un britanic pentru 2019. Acesta își dorește să viziteze toate țările din lume mai puțin România, despre care spune că nu-l interesează absolut deloc. Britanicul spune că ideea i-a venit după ce un prieten l-a întrebat ce părere are despre țara noastră.

„Nu-mi pasă de Dracula, știu că e un personaj imaginar, cam ca Luke Skywalker, nu mă interesează gimnastica, ăla e sport de maimuțe, nu mai avem nevoie să ne cățărăm în copaci, nu îmi pasă de Hagi sau de fotbal, că nu e o preocupare de oameni inteligenți iar Ceaușescu mă lasă rece. Am auzit că acolo e a doua cea mai mare clădire administrativă din lume, ceea ce pare cel mai retardat lucru cu care să te lauzi vreodată, adică nici măcar la birocrație n-am fost buni. Nu e nimic interesant dintr-o parte într-alta și nu risc să fiu jefuit să văd o țară care arată ca mai toate din zonă, doar că este un pic mai murdară”, a declarat Jack Wellington Clayton III, temerarul călător britanic.

Pentru a evita țara noastră britanicul va reface drumul lui Kereban Încăpățânatul, celebru erou al lui Jules Verne, dar în direcție inversă, urmând a pleca din Bulgaria spre Turcia, apoi va înconjura Marea Neagră până va ajunge în Moldova, țară despre care spune că „e tot cu un fel de români, dar măcar ăștia sunt simpatici”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

21 martie 2019 16:52
Citește mai mult despre: britanic Romania turism

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult