Un bucureștean a divorțat de nevastă și s-a căsătorit cu locul de parcare

Îl cheamă Marian Coltea, are 37 de ani, e din București și recent a decis să divorțeze de nevastă, pentru a-și lega definitiv destinul de prețiosul său loc de parcare, lucrul la care ține cel mai mult pe lumea asta, mult mai mult decât la orice femei, după propriile sale declarații.

Marian a decis să renunțe la soție ca să se dedice în întregime locului său de parcare: ”Soția mai mult mă încurca, îmi devia atenția de la lucrurile cu adevărat importante din viața mea. Femeile au în general personalități toxice, relațiile cu ele sunt un coșmar. În schimb, locul meu de parcare nu mi-a adus decât bucurii și multă multă fericire. Vreau să-mi petrec restul vieții împreună cu locul meu de parcare, nu cu o femeie, că de-astea mai găsești, sunt peste tot, efectiv dai peste ele în drum. Dar un loc de parcare atât de aproape de intrarea în scara blocului, asta e one in a million, cum zicea și Guns`n`Roses”, spune Marian.

”Nu am luptat niciodată atât de mult pentru ceva. Locul meu de parcare este lumina ochilor mei, este viața mea, dacă aș avea talent i-aș scrie o mie de poezii. Nu am cuvinte să descriu întreaga mea iubire pentru locul meu de parcare de lângă bloc”, spune emoționat Marian.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
5 decembrie 2022 15:56
Citește mai mult despre: căsătorie divorț parcare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult