Un bucureştean a divorţat pentru că amantul soţiei îi tot ocupa locul de parcare

Deziluzie pentru un Marian Coltea, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Berceni. Acesta a intentat divorț, exasperat să-și găsească locul de parcare de lângă bloc ocupat de amantul soției. Acesta acuză că a fost cât a putut el de tolerant, dar așa nu se mai poate!

”La început era băiat valabil. Lăsa biletul cu VIN IMEDIAT, îi băgam un claxon, stăteam 15 minute, își termina treaba şi pleca. Mă întâlneam cu el pe scara blocului. De la un timp s-a nesimțit. Claxoane, șuturi în roți să pornească alarma, nimic. Am fost pus chiar și în situația să-i blochez mașina și să sun soția să-i spun să se grăbească dracului, că vin și eu acasă obosit și vreau să parchez”, spune bărbatul.

”Dumneavoastră știți la câte ghișee am stat ca să obțin locul ăsta de parcare?”, acuză Marian. Acesta spune că situația s-a înrăutățit. Amantul îi arunca cheile de pe geam și zicea: ”Mută mașina, că n-am terminat!”, sau îl ruga să-i aducă niște prezervative și țigări dacă vrea să mute mașina.

”Nu se mai poate. Am decis să divorțez. La partaj îi las soției apartamentul, dar voi păstra locul de parcare”, a mai spus Marian.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
12 decembrie 2018 08:29
Citește mai mult despre: amant divort parcare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult