Un bucureştean a făcut reclamaţie la OPC după ce a găsit un urs în bradul de Crăciun

Atenţie la brazii cumpăraţi din piaţă! Chiar în cursul acestei dimineţi, un locuitor al Capitalei a sunat la OPC, nemulţumit că a găsit un urs în pomul de Crăciun proaspăt achiziţionat. Trezit din hibernare, animalul i-a devastat sufrageria şi a încercat să evadeze, fiind capturat în cele din urmă şi eliberat în pădure.

“Voiam să fac o surpriză familiei mele”, declară Decebal Popescu, victima nefericitului incident. “Am mers în piaţă şi am ales cel mai mare şi mai stufos brad, l-am urcat în maşină şi l-am adus în casă să-l împodobesc. Când l-am examinat mai atent, mi-a stat inima în loc! În brad era căţărat ditamai ursul, care a început să mormăie şi a dat să mă muşte. Până să pun mâna pe mătură să-l alung, îmi răsturnase deja totul prin casă şi ieşise pe geam. M-am dus să-i cer vânzătorului banii înapoi că mi-a dat un brad cu urs, dar ia-l pe vânzător de unde nu-i.”

Agenţii OPC spun că nu este prima oară când constată nereguli la brazii de Crăciun de pe tarabe: “Dacă nu aveţi încredere deplină în vânzător, e mai bine să vă limitaţi la brăduţi de mici dimensiuni, în care nu se pot ascunde decât veveriţe sau, în cel mai rău caz, jderi.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
24 decembrie 2012 16:12

Alte articole

Vezi mai mult