Un bucureştean a reclamat la OPC că ţestoasa sa a primit un masaj greşit

Un bucureştean a reclamat la OPC un salon de masaj pe motiv că ţestoasa sa nu a avut parte de un masaj eficient. El acuză maseurul care s-a ocupat de ţestoasa sa că i-a masat doar carapacea, motiv pentru care animalul său de companie nu a simţit absolut nimic.

„Deşi am plătit pentru un masaj complet, mi-au spus că ţestoasa s-a retras în carapace şi de aceea nu s-a relaxat. Este strigator la cer ce s-a întâmplat. De câteva zile era extrem de stresată şi am sperat că un masaj o va relaxa. Dar nu un masaj la carapace, asta e absurd. Că-i masa carapacea sau îi dădea cu ciocanul în ea, pentru ţestoasă tot aia era. Şi deşi ţestoasa n-a fost masată, au refuzat să-mi returneze banii”, a scris bucureşteanul în plângerea formulată către OPC.

Bucureşteanul a ataşat plângerii şi o fotografie a ţestoasei făcută imediat după masaj, în care se vede clar, spune el, că aceasta este orice altceva numai relaxată nu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
8 noiembrie 2010 14:11

Alte articole

Vezi mai mult