O să aibă de dat explicații luni! Bucureșteanul Gabriel N. a plecat azi chiar la 3 acasă după ce s-a uitat în jurul lui și a văzut că toți bugetarii erau deja plecați. „M-am gândit că este vorba iar de furtună și autoritățile nu ne-au anunțat”, spune Gabriel N.

functionarspartbarierasonica.jpg

Acesta spune că, lucrând în mediul privat, nu văzuse niciodată orașul pe la ora 3 și că i se pare o experiență interesantă. „Observ că oamenii nu sunt atât de înghesuiți în metrou iar traficul de suprafață este chiar lejer. Am făcut sub o oră până acasă, mi-am speriat soția și copii, au crezut că am fost dat afară de la job”. 

Pe lângă problemle de la locul de muncă, bucureșteanul are acum și niște probleme psihice destul de grave. Pentru că a ajuns prea devreme acasă și nu avea nimic de făcut s-a uitat la televizor exact la acele emisiuni cretine ce se dau dup-amiaza și acum este aproape spălat pe creier. „Cred că, cel mai probabil, soțul meu va fi dat afară la cât de retardat e, nu mai găsește loc de muncă decât la poștă sau ANAF”, spune soția victimei. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 22.09.2017 16:35 Social

National Cinematografic