Un bucureştean dat dispărut de 3 ani a apărut azi la muncă şi s-a scuzat că a fost blocat în trafic

Reîntâlnire emoţionantă într-o clădire de birouri din Pipera! Adrian Şulea, un corporatist care dispăruse fără urmă acum mai bine de 3 ani, a apărut din senin la serviciu, uimindu-şi toţi colegii, care pierduseră orice speranţă că aveau să-l mai întâlnească. Întrebat unde Dumnezeului a lipsit din 2014 încoace, acesta a răspuns scurt: „Scuze, am fost blocat în trafic.”

„Înţelegeţi-mă şi pe mine, vin tocmai din Vitan, am prins un accident pe Mihai Bravu, lucrări pe Ştefan cel Mare, pe urmă când am ajuns pe la Perla a ieşit Firea primar. Oricine poate să aibă 1000 de zile proaste la rând”, le-a spus Şulea colegilor. „Ştiu, trebuia să las maşina la Dristor şi să iau metroul, dar acolo n-am găsit loc de parcare. Pur şi simplu n-a fost deceniul meu!”

Adrian ar fi putut primi o mustrare pentru că a întârziat trei ani la muncă, dar şeful său s-a dovedit foarte înţelegător şi va trece cu vederea incidentul: „Am acoperit eu pentru Adi, oricum dacă plecam făceam trei ani în trafic. Cred că o să-l trimit acasă, e prea obosit după calvarul prin care a trecut.”

Deşi nimeni nu-şi doreşte să fie captiv în maşină atâta timp, tânărul corporatist a găsit imediat şi părţile bune: „Văd că sunt la modă bărbile acum, aşa că faptul că n-am avut unde să mă rad 3 ani de zile a fost mai degrabă un avantaj.”

Scris de Vasile
8 decembrie 2017 08:12
Citește mai mult despre: Bucuresti corporatisti trafic

Alte articole

Vezi mai mult