Un bucureştean s-a suit pe o bordură din Sectorul 4 şi ameninţă că sare în gol

Situaţie tensionată pe Bvd. Cantemir din Capitală, unde un inconştient, cel mai probabil în depresie, s-a urcat pe una din bordurile supraînălţate şi ameninţă că se sinucide. Omul stă într-o poziţie precară la peste 18 metri înălţime dar încă n-a făcut revendicări. Autorităţile intervin pentru salvarea acestuia, strategia fiind să ridice un perete paralel de borduri, apoi să-l prindă.

“Nu putem ajunge la înălţimea respectivă cu utilaje normale. Vom face o licitaţie în regim de urgenţă, să venim cu granit până la cota +15 metri şi de-acolo punem o scară”, explică un angajat de la ADP, chemat să-l salveze pe sinucigaş.

Încă nu se ştie cum a ajuns bărbatul în vârful bordurilor şi cei de la ADP Sector 4 spun că vor împrejmui zona cu un gard înalt, ca să evite pe viitor astfel de situaţii: “Nu vrem ca bordurile de pe Bvd. Cantemir să devină un loc preferat de sinucigaşi. Dacă vor să-şi curme zilele se pot duce la Poştă sau la Taxe Locale, să facă infarct acolo de nervi, cum face toată lumea”, spun autorităţile locale.

Scris de Ionut
23 aprilie 2019 14:04

Articole asemanătoare

Vezi mai mult