Haos în cartierul Berceni! De câteva ore, un tânăr stă într-un echilibru precar pe acoperişul unui bloc de 10 etaje şi ameninţă că va arunca bradul de Crăciun. Poliţia Capitalei a intervenit cu negociatori profesionişti iar familia încearcă să îl convingă că pomul nu e încă totalmente ofilit, însă bărbatul pare hotărât să-şi ducă la capăt planul nebunesc.

brad_aruncat_de_pe_bloc_amenintare.jpg
Soţia bărbatului spune că, în ultimele zile, acesta a părut tulburat, dar că nu se aştepta la un asemenea gest extrem. “Când am venit acasă, am găsit în locul bradului un bileţel pe care scria: ‘Te iubesc, dar nu mai suport. Am măturat prea multă cetină. Îmi pare rău. Arunc bradul.’ Am izbucnit în lacrimi şi am fugit să-l opresc, dar n-am reuşit să discut cu el, a luat-o complet razna. Dacă o face? Ce-au să spună copiii?”

Pompierii au pregătit o plasă cu care să-l prindă în cazul în care negocierile eşuează, dar spun că bradul are şanse slabe să supravieţuiască unei asemenea căderi. “Are încă globurile pe el, se vor face ţăndări!”, a declarat un expert. “Dacă scapă, cu zeci de ramuri rupte, va fi de nerecunoscut!”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Wednesday, 06.01.2016 14:15 Social

National Cinematografic