Un bucureştean s-a urcat pe bloc şi ameninţă de 3 ore că aruncă bradul

Haos în cartierul Berceni! De câteva ore, un tânăr stă într-un echilibru precar pe acoperişul unui bloc de 10 etaje şi ameninţă că va arunca bradul de Crăciun. Poliţia Capitalei a intervenit cu negociatori profesionişti iar familia încearcă să îl convingă că pomul nu e încă totalmente ofilit, însă bărbatul pare hotărât să-şi ducă la capăt planul nebunesc.

Soţia bărbatului spune că, în ultimele zile, acesta a părut tulburat, dar că nu se aştepta la un asemenea gest extrem. “Când am venit acasă, am găsit în locul bradului un bileţel pe care scria: ‘Te iubesc, dar nu mai suport. Am măturat prea multă cetină. Îmi pare rău. Arunc bradul.’ Am izbucnit în lacrimi şi am fugit să-l opresc, dar n-am reuşit să discut cu el, a luat-o complet razna. Dacă o face? Ce-au să spună copiii?”

Pompierii au pregătit o plasă cu care să-l prindă în cazul în care negocierile eşuează, dar spun că bradul are şanse slabe să supravieţuiască unei asemenea căderi. “Are încă globurile pe el, se vor face ţăndări!”, a declarat un expert. “Dacă scapă, cu zeci de ramuri rupte, va fi de nerecunoscut!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
6 ianuarie 2016 15:15
Citește mai mult despre: amenintare bloc brad politie Sarbatori

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult