Un călător RATB care a făcut un duş temeinic a descoperit pe el transpiraţie din 2005

Duşul a avut loc în cadrul unui experiment inedit pentru a vedea dacă, aşa cum susţin o serie de mituri urbane care circulă pe internet, apa şi săpunul pot reduce din duhoarea emanată de o parte din călătorii ce folosesc autobuzele bucureştene. „M-au băgat într-o cameră fără mochetă pe jos, albă, unde era un tub ce ieşea ameninţător din perete. M-am simţit ca într-un lagăr de concentrare”, spune Manuel Rotaru, nefericitul subiect al experimentului.

Umilinţa a fost şi mai mare, pentru că a fost pus să se spele singur. „După ce am pus săpun şi apă pe mine am vrut să plec. Mi s-a spus să mai rezist două minute, să mă şi clătesc. Ce fel de vrăkitorie este aceasta?”, a comentat Rotaru.

În urma analizelor ulterioare, s-a constat că, în ciuda duşului, omul puţea în continuare. „Este vorba de o transpiraţie mai veche, rămasă acolo din 2005”, spun specialiştii. „Nu-i aşa de rea”, a replicat Manuel Rotaru, „e o transpiraţie de bucurie că a câştigat Alianţa DA alegerile. A fost ultima oară când am fost fericit”.

8 august 2013 07:38

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult