Un cangur de la zoo, făcut la buzunar într-un moment de neatenţie

Cangurul Ţupac bănuieşte că hoţul este un vizitator fidel al Grădinii Zoologice, care toată ziua urmărește lebedele. „Astăzi a început să se uite insistent la mine, cu predilecţie în partea de jos, unde îmi ţine eu lucrurile.”

Ţupac se recupera după o partidă de tenis de picior cu şarpele Sorin, când a simţit o mişcare subtilă în marsupiu. „M-am gândit că e şoarecele de spanac, că el mai vine aici să se ascundă de pisica sălbatică”, povesteşte cangurul păgubaş. Gâdilătura a încetat însă, şi Ţupac şi-a dat seama că i s-a făcut foame. „Am scotocit după o grisină, pe care o păstram pentru după meci. Când bag mâna-n buzunar, hopa, unde-i portofelu’! M-am clătinat pe picioare, noroc cu coada… Era prea târziu, hoţul era deja departe. L-aş fi făcut un 100 de metri garduri, dar gardul e electrificat.”

Paguba cangurului este destul de însemnată şi nu se ştie dacă va mai putea fi recuperată vreodată. „Nu mi-e de bani, ci de acte”, ne-a mărturisit marsupialul. „Mi-a furat paşaportul, acum trebuie să mă întorc în Australia să mi-l fac.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Stefan
29 septembrie 2011 14:10

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult