Un canibal a ajuns la spital după ce a consumat o pulpă de fruct

Tânărul Mboko Tokana a ajuns la spitalul din Sumatra după ce a mâncat două porţii din ceea ce părea să fie un rinichi uman umplut cu sânge, o delicatesă foarte apreciată în satul lui. În timp ce bărbatul mesteca la a doua porţie, rudele sale au observat ceva îngrijorător: în loc să dea de-o parte oasele umane din ciorbă, Mboko începuse să scuipe sâmburi!

Deşi gustul i s-a părut puţin ciudat, bărbatul a golit farfuria, fără să-i treacă prin cap că în loc de carne de om a mâncat de fapt un fruct proaspăt. Nimeni nu ştie cum a ajuns acel fruct în mâncare, dar se pare că cineva din familie a cumpărat o pungă de pulpe congelate.

Oficiul pentru Protecţia Consumatorului de Carne de Om (OPCCO) a anunţat că este nu este primul caz de acest fel din insulă: „Anul trecut cineva a băut dintr-o sticlă de suc natural pe care scria că are cu 60% mai multă pulpă… Vă daţi seama ce era de fapt: fruct!”

După primele cercetări se pare că fructul provine de la o plantă moartă care a fost dezgropată de un om foarte înfometat. Locuitorii din Sumatra îşi respectă plantele, au un adevărat cult al plantelor, iar când acestea mor ei le îngroapă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
20 septembrie 2011 15:06

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult