Un canibal a ajuns la spital după ce a consumat o pulpă de fruct

Tânărul Mboko Tokana a ajuns la spitalul din Sumatra după ce a mâncat două porţii din ceea ce părea să fie un rinichi uman umplut cu sânge, o delicatesă foarte apreciată în satul lui. În timp ce bărbatul mesteca la a doua porţie, rudele sale au observat ceva îngrijorător: în loc să dea de-o parte oasele umane din ciorbă, Mboko începuse să scuipe sâmburi!

Deşi gustul i s-a părut puţin ciudat, bărbatul a golit farfuria, fără să-i treacă prin cap că în loc de carne de om a mâncat de fapt un fruct proaspăt. Nimeni nu ştie cum a ajuns acel fruct în mâncare, dar se pare că cineva din familie a cumpărat o pungă de pulpe congelate.

Oficiul pentru Protecţia Consumatorului de Carne de Om (OPCCO) a anunţat că este nu este primul caz de acest fel din insulă: „Anul trecut cineva a băut dintr-o sticlă de suc natural pe care scria că are cu 60% mai multă pulpă… Vă daţi seama ce era de fapt: fruct!”

După primele cercetări se pare că fructul provine de la o plantă moartă care a fost dezgropată de un om foarte înfometat. Locuitorii din Sumatra îşi respectă plantele, au un adevărat cult al plantelor, iar când acestea mor ei le îngroapă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
20 septembrie 2011 15:09

Alte articole

Vezi mai mult