Un caracalean a furat maşina dintr-un panou publicitar

Noaptea trecută, un necunoscut a furat o maşină amplasată într-un panou publicitar de la marginea orașului Caracal. Furtul a fost descoperit de un agent de pază care s-a rătăcit în drum spre muncă. Imediat, la fața locului au sosit forțe impresionante de polițiști.

„Dom’le, hoţul a acționat ca un profesionist. A decupat maşina de pe panoul publicitar cu o precizie milimetrică. Pentru că încă nu ştim despre cine e vorba, la dosar va fi trecut cu numele «Chirurgul». E o poreclă care i se potrivește perfect”, a explicat poliţistul care anchetează cazul. El a făcut și un apel către proprietarul mașinii, pe care îl roagă să contacteze Poliția cât mai repede posibil.

Cetăţenii din Caracal spun că vina aparţine celui care și-a lăsat maşina nesupravegheată pe panou. „Eu nu sunt deloc surprins. Păi maşina aia stătea acolo de cel puţin o lună. Când eşti hoţ şi vezi zi de zi o maşină în acelaşi loc, normal că te prinzi că proprietarul e plecat. Mă mir că n-au furat-o mai repede”, ne-a spus Cătălin B., unul dintre curioşii aflați la faţa locului.

Poliţiştii se tem acum că hoţul va dezmembra maşina furata de pe panou şi o va vinde piesă cu piesă, ca să-şi ascundă urmele. Pentru a preîntâmpina o astfel de situaţie, ei spun că vor face razii la toate firmele de dezmembrări auto din judeţ.

Scris de Calin
1 aprilie 2011 02:50

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult