Un caracalean care și-a găurit rezervorul se laudă că a băgat deja 1200 litri

Românii panicați că benzina se va scumpi la 10 lei mâine, nu peste două săptămâni, cum se va întâmpla în mod real, au recurs la cele mai inedite metode pentru a acapara acum mai mult carburant, să fie siguri că peste câteva zile vor fi boieri. Este și cazul unui caracalean care și-a găurit rezervorul și astfel a putut să achiziționeze 1200 de litri de benzină.

„Am stat decât 6 ore la coadă la benzină cu motorul pornit, dar când am ajuns la pompă i-am băgat, frate. Eu mi-am dat seama de mult că principala slăbiciune a rezervorului e că e finit, bagi ce bagi în el și se umple, trebuie să faci undeva o gaură, să iasă excesul și astfel să ai mai mult loc”, a explicat caracaleanul.

Ideea i-a venit după ce a studiat o perioadă lungă te timp chiuvetele. „Domnule, știi cum e, te uiți și-ți dai seama, chivueta nu se umple, oricât lichid torni în ea. Asta pentru că chiuveta e construită inteligent, cu o gaură în jos, pe unde se poate scoate excesul. Tot ce trebuie să faci e să ai grijă de gaura aia, s-o cureți din când în când, și poți să bagi câtă apă vrei în ea”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
10 martie 2022 16:06
Citește mai mult despre: benzina caracal

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult