Ambiție de caracalean! Un șofer din Caracal, care dorea să traverseze Bucureștiul pentru că nu știe pe unde se intră pe Centură n-a vrut să achite vinieta Oxigen pentru Opelul lui tip Astra H, mașina oficială a meltenilor, așa că și-a ținut respitația de la Păcii până la Nicolae Grigorescu, punct în care era aproape albastru și deja nu mai schimba vitezele.sofer_caracal_oxigen.jpg

Cea mai dificilă parte a reușitei caracaleanului a fost că nu a putut să se înjure deloc cu ceilalți șoferi care îl șicanau, pentru că el conducea extrem de prost, ca orice provincial venit în Capitală. Învăluit într-un nor de fum negru de la hârbul lui german diesel, acesta s-a rezumat să le arate muie pe geam, dar șoferii nu au ripostat, văzând că e aproape sufocat și e vai de capul lui.

După ce a trecut de Nicolae Grigorescu, caracaleanul a intrat într-o benzinărie și a întrebat: ”aici e ok să respir?”. Chiar și așa, șoferul a fost amendat pentru că cele două oi pe care le transporta în remorcă nu aveau centuri de siguranță.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Wednesday, 08.01.2020 13:04 Social

National Cinematografic