Ambiție de caracalean! Un șofer din Caracal, care dorea să traverseze Bucureștiul pentru că nu știe pe unde se intră pe Centură n-a vrut să achite vinieta Oxigen pentru Opelul lui tip Astra H, mașina oficială a meltenilor, așa că și-a ținut respitația de la Păcii până la Nicolae Grigorescu, punct în care era aproape albastru și deja nu mai schimba vitezele.sofer_caracal_oxigen.jpg

Cea mai dificilă parte a reușitei caracaleanului a fost că nu a putut să se înjure deloc cu ceilalți șoferi care îl șicanau, pentru că el conducea extrem de prost, ca orice provincial venit în Capitală. Învăluit într-un nor de fum negru de la hârbul lui german diesel, acesta s-a rezumat să le arate muie pe geam, dar șoferii nu au ripostat, văzând că e aproape sufocat și e vai de capul lui.

După ce a trecut de Nicolae Grigorescu, caracaleanul a intrat într-o benzinărie și a întrebat: ”aici e ok să respir?”. Chiar și așa, șoferul a fost amendat pentru că cele două oi pe care le transporta în remorcă nu aveau centuri de siguranță.

Scris de Ionut | Wednesday, 08.01.2020 11:04 Social

National Cinematografic