Un cercetător interlop l-a recreat pe Frankenstein din degetele tăiate de la datornici

Un om de știință din lumea interlopă bucureșteană a dus la bun sfârșit un experiment care poate revoluționa lumea medicală. Acesta a reușit, după ani de zile de experimente, să-l aducă la viață pe Frankenstein, atașând chirurgical mii de degete colectate de-a lungul timpului de la datornici.

Gigi Chirurgul, cum este alintat printre colegii de breaslă, reușise să adune o colecție impresionantă de degete de la persoane cu care s-a intersectat în cariera lui. „Le țineam degeaba în congelator, printre cărnurile de la soacră-mea, și am zis, de ce să nu încerc un experiment? Așa că am luat sabia și setul de cusut de la nevastă-mea și am început treaba. Mă bucur că mi-am descoperit un nou hobby, chiar mă relaxează”, spune acesta.

Întrebat ce va face cu Frankenstein, acum că l-a readus la viață, Gigi a declarat că îl va folosi drept bodyguard, dar și ca exemplu pentru cei care îl supără. „Sunt încă tânăr, mai am multe degete de tăiat în viața asta, așa că plănuiesc să-mi creez o întreagă armată prin care voi domina Capitala”, speră cercetătorul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
30 aprilie 2024 16:40
Citește mai mult despre: datornici frankenstein interlop

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult