Un cerşetor a ajuns de râsul colegilor, după ce a fost nevoit să ia un credit de la bancă

Situaţie jenantă pentru un cerşetor român care își desfășoară activitatea în Londra! Din motive inexplicabile, acesta a fost nevoit să ia un credit de la bancă ca să-şi achiziţioneze un autoturism de teren. Şi nici măcar nu este vorba de o maşină scumpă, ci de una al cărei preţ de pornire nu depăşeşte 40.000 de euro.

„N-am să înţeleg niciodată de ce a luat credit de la bancă. Cum adică, n-a avut cash cât să-şi ia un amărât de SUV? Şi chiar dacă n-avea pe moment, de ce a apelat la bancă şi nu la unul dintre noi, să-l împrumutăm cu cât avea nevoie? Mai ales că e vorba de o sumă pe care o faci în câteva zile, maxim o săptămână”, s-a mirat un alt cerşetor.

O posibilă explicaţie pentru gestul cerşetorului o are chiar mama sa. „Numai eu ştiu de câte ori i-am zis să apeleze la serviciile unui consultant financiar. Când ai mulţi bani pe mână, nu merge să hotărăşti singur unde merită să-i investeşti. Dar s-a calicit la bani şi nu şi-a angajat consultantul financiar pe care i l-am recomandat, de aia a ajuns în situaţia asta penibilă”, s-a plâns aceasta.

Scris de Calin
28 aprilie 2012 12:04

Alte articole

Vezi mai mult