Un chioșcar român a lansat crypto-caramelele, care se dau rest la Bitcoin

Unicorn într-o gheretă! Un chioșcar român a lansat cea mai nouă crypto-monedă, o crypto-caramelă pe care o dă rest celor care plătesc cu Bitcoin. Vânzătorul recunoaște că de multe ori rămâne fără Bitcoin mărunți și unii clienți refuză Orbitcoin sau Nescafethereum la pliculeț.

Unii clienți sunt mulțumiți, alții spun că e țeapă, din cauză că noua crypto-monedă nu poate fi tranzacționată mai departe sau la alte chioșcuri, ci se poate folosi doar la chioșcul respectiv, ceea ce chioșcarul spune că nu e un inconvenient, ci o revoluție: ”Spuneți-mi alt chioșc unde primesc caramele pe care tot ei ți le-au dat rest!”.

Șeful BNR nu e de acrod cu crypto-caramelele, pentru că nu au legătură cu economia reală și ar putea duce la inflație: ”Dacă o cryptocaramelă își triplează valoarea într-o săptămână, oamenii ar putea trece definitiv la crypto-caramele, ar renunța la euro, la aur, la petrol, iar asta ar băga Germania, UE și poate chiar și SUA în faliment”, spune guvernatorul Băncii Naționale.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
7 aprilie 2021 15:04

Alte articole

Vezi mai mult