Un chirurg s-a umplut de bani vânzându-şi colecţia de plicuri în faţa poştei

A profitat de penuria de plicuri de la poșta Română și s-a îmbogățit! Un medic care n-a aruncat niciun plic cu șpagă primit în carieră a făcut super bani vânzând mii de plicuri în fața poștei.

”Pe astea mici, tip scrisoare le-am dat cu câte 10 lei. Mi-a fost greu să mă desparte de ele, pentru că îmi aminteam cum le-am primit, pline cu Euro, înainte de fiecare operație. Unele încă mai aveau numele pacientului pe ele, sper să nu facă încurcături poștașii, oricum cei mai mulți mi-au murit pe masa de operații. Era mai convenabil, nu existau probe”, declară medicul Robert Acrișor.

”Pentru plicurile mari, A4, am făcut licitație, pe unele le-am dat și cu 500 de lei, erau oameni cu PFA care ar fi dat oricât ca să-și trimită declarațiile, și amenda era oricum mult mai mare. Am făcut ceva bani. Acum mă scuzați, mă întorc la spital, am 6 operații azi, mă întorc mâine cu plicurile”, a mai spus medicul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
29 mai 2015 10:05

Alte articole

Vezi mai mult