Un cioban a dat oilor steroizi şi acum nu mai are nevoie de câini

Un cioban din munții Rodnei a reușit să scape de orice grijă privitoare la numărul de câini la stână după ce și-a hrănit oile, aflate în momentul de față în saivan, cu steroizi pe lângă obișnuitele nutrețuri. În câteva săptămâni oile au devenit extrem de agresive ba, mai mult, extrem de puternice. 

„Când a venit ursul la saivan, că e iarnă caldă și a ieșit din hibernare, au sărit oile pe el ca pe o găină. Mi-au venit cu ursul în dinți, praf l-au făcut. Zilele trecute au atacat o haită de lupi, măcel, pentru prima oară am văzut și eu lup mort cu ochii vineți”, a povestit ciobanul Alistar Pandele, cel care a turnat steroizi în mâncarea oilor. 

Deja mai multe organizații de vânători au început, timid, să protesteze împotriva ravagiilor făcute de oile pe steroizi. Din păcate, multe din aceste plângeri sunt anonime, pentru că le e frică să nu pună ciobanii oile pe ei. De cealaltă parte, crescătorii de ovine sunt mulțumiți de situație, acum berbecuțul are mai mulți mușchi decât un porc iar lâna de pe piept este de două ori mai deasă.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

5 februarie 2016 11:05
Citește mai mult despre: caini cioban oi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult