Un cioban din munţii Apuseni, singurul român care nu a văzut filmele din seria “Singur acasă”

După ani de căutări, cercetătorii susţin că l-ar fi găsit pe ultimul român în viaţă care nu a văzut niciun film din seria “Singur acasă”. Informaţiile preliminare arată că ar fi vorba despre un oier în vârstă de 82 de ani, locuitor al unui sat izolat din munţii Apuseni. Acesta declară că şi-ar fi petrecut Crăciunul la stână în fiecare an, departe de televizor, şi nu a văzut nici măcar secvenţe din filmele cu Macaulay Culkin, deşi recunoaşte că a auzit de ele.

“Ce să fac, dacă merg cu oile la iernat?”, se întreabă ciobanul. “Când mă întâlneam cu cumetrii mei în sat, la birt, râdeam şi eu când se vorbea de ‘Singur acasă’, să nu afle ăştia că nu l-am văzut. Acum ştiu toate fazele, dar mi-ar plăcea să le şi văd într-o bună zi. Poate la anul, dacă mai apuc, las oile în plata domnului şi stau acasă, la TV.”

“E un caz incredibil”, susţine Decebal Popescu, antropolog. “Încă de la a zecea reluare a lui ‘Singur acasă 2’, eram convinşi că nu mai există niciun român care să nu-l fi văzut. Cât despre ‘Singur acasă 1’, şi pustnicii îl ştiu pe de rost. După ce îi documentăm povestea, îi vom trimite toată seria pe DVD, e inadmisibil să existe asemenea cazuri în secolul 21.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
17 decembrie 2012 19:12

Alte articole

Vezi mai mult