Un clarvăzător chel anunță că, după moda bărbilor, în 2021 vine cea a cheliilor

Vești excelente venite de la prevăzători. Nu, nu vom scăpa de Covid în 2021, dar va fi o consolare binevenită faptul că scăpăm de ceva aproape la fel de nociv, moda bărbilor. Vestea vine de la un reputat prevăzător chel, a cărui chelie se transformă adeseori într-un glob în care se poate vedea viitorul.

„Am făcut o sesiune specială“, spune prevăzătorul, „în care am vrut să văd ce tendințe vor fi în anul 2021. Și viitorul mi s-a arătat cât se poate de clar: când m-am uitat cu atenție la chelia mea transformată în glob prevestitor am văzut o chelie, semn evident că anul 2021 va aduce moda cheliilor. Nu bărbi, nu plete, ci chelie. Asta am văzut, deci asta ne va aduce 2021.“

Vestea nu le-a căzut deloc bine bărbaților, care l-au rugat pe prevăzător să se uite mai bine la ce ne va aduce 2021. Însă, de fiecare dată acesta vedea chelie, deci se pare că nu mai este cale de întoarcere. „Prea mult timp moda a fost ca pe capul bărbaților să fie lăsate să crească dizgrațios părul și barbă, dar iată că a venit și timpul pentru hegemonia pielii. Trăiască chelia!“, exultă clarvăzătorul chel.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
30 decembrie 2020 14:22
Citește mai mult despre: chelie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult