Un cocalar bucureștean a stabilit un nou record! A blocat cu mașina 7 locuri de parcare

Reușită demnă de cartea recordurilor pentru un cocalar bucureștean care a reușit să stârnească deopotrivă invidia dar și admirația colegilor săi, parcându-și SUV-ul în așa fel încât să ocupe 7 locuri de parcare. Isprava a fost realizată cu eleganță, ”din prima”, fără să fie nevoie de mai multe manevre.

”Am văzut că era libere locurile și am zis hai s-o încerc și pe asta. Nimeni n-o mai făcuse până acum, am dat blană și am oprit fără să mă uit. Când am coborât din mașină, excelență frate!”, a mărturisit cocalarul care a reușit recordul. Acesta spune că este un pic mâhnit că nu a găsit cele 7 locuri lângă un trotuar, ca să poată să urce o roată și pe jumătate din acesta.

Realizarea este cu atât mai deosebită cu cât șoferul a reușit să acopere, dintr-o singura manevră, și două locuri rezervate persoanelor cu handicap. În plus, pentru impresia artistică, în timpul efecturii parcării a ținut tot timpul volumul manelelor la maxim și a lovit și o bătrânică ce trecea prin zonă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
30 martie 2014 06:03

Alte articole

Vezi mai mult