Un cocalar chinez a atacat un șofer în trafic cu paleta de ping pong

Încă un scandal în trafic în Colentina, cartier bucureștean recunoscut pentru problemele sociale cu care se confruntă. În cadrul unei altercații între doi șoferi, unul dintre aceștia a ieșit din mașina sa Great Wall și a lovit parbrizul unui șofer de Logan.

Prietena acestuia a participat la conflict, scoțând din torpedoul mașinii o paletă de batminton cu care a încercat să-i distrugă oglinda mașinii. Se pare că între cei doi șoferi exista un conflict mai vechi, generat de faptul că șoferul Loganului a venit la el în sat și i-a omorât toată familia la ordinul unui important bogătaș din acea provincie.

Chinezul nu s-a lăsat doborât de acest eveniment trist din viața lui și a fost la un templu budist în munți unde a învățat să se lupte cu un maestru străvechi care cunoștea adevărata artă a bătăilor din trafic. Cu puțin timp înainte să moară acest mestru i-a oferit un talisman antic cu piatră de jad care îl va ajuta atunci când îi va fi mai greu, respectiv când e chemat la poliție să dea o declarație și trebuie să lase o șpagă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

23 iunie 2021 11:13
Citește mai mult despre: chinez paleta ping pong scandal trafic

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult