Un cocalar cu boxă portabilă i-a alungat pe ruși din Insula Șerpilor

Un cocalar din Ilfov cu o boxă bluetooth a reușit să alunge de unul singur trupele rusești care ocupaseră Insula Șerpilor. Boxa imensă a început să difuzeze manele la un volum atât de mare, încât rușii au crezut că a început bombardamentul atomic.

”A venit cu un skijet, noi am crezut că e de-ai noștri. Și-a montat un șezlong, a deschis o ladă de bere cu gheață și a dat drumul la mașinăria aceea infernală”, se plâng rușii.

Sunetul cu bași foarte puternici începuse să bruieze radarele militarilor, care deveniseră inutile. Câteva obuze au explodat când a început să cânte Prințesa de Aur, spun surse din armata rusă, aceasta fiind și explicația pentru fumul gros care se vedea în timpul retragerii de pe insulă.

Românul care i-a alungat pe ruși a fost decorat de Zelensky cu Virturea Militară în rang de Mare Cocalar cu săbii încrucișate. ”A demonstrat un curaj excepțional și o inventivitate incredibilă. De azi înainte toate regimentele noastre vor fi dotate cu boxe bluetooth, cu care vom alunga dușmanul din țară”, a declarat Volodimir Zelensky.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
30 iunie 2022 17:24
Citește mai mult despre: boxă cocalar INsula Șerpilor ruși

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult