Un cocalar şi-a pus picioare în loc de roţi la BMW, să intre pe Calea Victoriei în weekend

Închiderea Căii Victoriei pentru circulaţia auto în fiecare weekend le-a dat planurile peste cap multor cocalari, care abia aşteptau să facă liniuţe prin faţa Ateneului cu tigăile lor tunate! Nu şi lui Marcel, un cocalar bucureştean care şi-a tunat tigaia special ca să poată intra şi în weekend pe Calea Victoriei.

„Nu e mare scofală, doar am înlocuit roţile cu nişte picioare… Păi dacă are picioare, înseamnă că şi maşina mea e pieton, nu?”, spune Marcel, bătându-se satisfăcut pe burtă.

„Sigur, nu prinde aceeaşi viteză ca pe roţi, dar dacă îi pun nişte bascheţi ca lumea şi îi torn nişte Red Bull în rezervor cred că atinge lejer 30 la oră. Suficient să mă înjure toţi fraierii care n-are maşină cu picioare, mai mult nu-mi trebuie.”

Desprins parcă din Familia Flintstone, BMW-ul cu picioare al lui Marcel a fost deja nominalizat la cele mai importante premii de inventică ale Academiei Cocalarilor, Nobelossu Gros, decernat în fiecare an în localitatea suedeză Bossholm în luna octombrie, şi Şaorma de Aur, categoria Talent şi Valoare.

Scris de TNR
21 mai 2022 05:48
Citește mai mult despre: Calea Victoriei cocalari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult