Un comando românesc a sabotat Tupolevul lui Rogozin: Lipsesc casetofonul și capacele de roți!

Deși la suprafață România s-a rezumat doar la declarații, se pare că amenințarea vicepreședintelui Rusiei, Dimitry Rogozin, nu a rămas fără urmări. Noaptea trecută un comando românesc, din brigada ”Mâinile Negre” a efectuat o operațiune de sabotaj în flota aeriană rusă, provocând pierderi importante.

Conform primelor estimări, Tupolevul 160 folosit de Rogozin, are câteva piese lipsă, respectiv castetofonul, ștergătoarele de parbriz, capacele de la roți și sârma cu care erau ținută ușa de la compartimentul de bombe. Deși autoritățile ruse au refuzat să dea detalii, se pare că pagubele sunt mult mai importante.

Astfel, se pare că oglinzile, inscripționate cu TU 160 RGZ au fost găsite la un cetățean dim Militari, care și le montase pe un BMW 318 ”Ursuleț” și încurca traficul în zona Lujerului. Totodată, există bănuieli că și rezervorul avionului a fost golit, pentru că poliția a reținut un șofer care gonea cu 320 de kilometri la oră pe Autostrada Soarelui cu o Dacie 1310 din 1988, cu bord de CN. ”Am luat și eu niște benzină de la țigani, că cine mai are bani să cumpere de la pompă. Când am băgat-o într-a doua aveam deja 130 la oră, dar nu puteam s-o las așa, că moare motorul”, a declarat suspectul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
15 mai 2014 16:05

Alte articole

Vezi mai mult