Un copil de 6 ani acuză că cineva i-a furat o mâzgăleală şi a câştigat concursul de Logo al Bucureştiului

Îl cheamă Patric, are 6 ani şi e în clasa zero la o şcoală din Bucureşti, dar deşi are o vârstă fragedă, deja ştie cum e să trăieşti în România, printre ciorditori. Patric susţine că un necunoscut i-ar fi sustras o foaie de hârtie pe care mâzgălise ceva în timpul orelor, după care mâzgleala a fost înscrisă în concursul de logo-uri pentru Bucureşti, pe care l-a şi câştigat.

“Am vrut să desenez un purcel şi o casă cu fereastră, dar nu sunt foarte bun”, spune Patric. Declaraţia lui e confirmată de învăţătoare, care spune că Patric are calificativul Insuficient la desen şi că el e şi suspect de tulburări din spectrul autismului.

Acest lucru ar confirma şi de ce persoanele din juriul concursului pentru Logo ar fi fost atât de atraşi de desen, ei fiind nişte drone lipsite de intelect, care execută comenzile Gabrielei Firea.

Patric e decis să dea în judecată Primăria Capitalei. El cere despăgubiri 40 de ştrumfi, 10 ouă Kinder şi o oră pe zi în plus la tabletă, altfel urlă.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
5 mai 2017 13:05
Citește mai mult despre: Bucuresti logo Primăria Capitalei

Alte articole

Vezi mai mult