Veşti proaste pentru Mihai Ţ., angajat al unei multinaţionale din Pipera! Deşi avea de gând să petreacă o duminică minunată muncind, ca de obicei, acesta a fost sabotat chiar de colegii săi, care l-au dat de gol că e de religie catolică. Acum, va trebui să plece acasă, unde va fi obligat să sărbătorească Sfintele Paşti cu familia, ca şomerii şi bugetarii.

corporatistevacuatpastecatolic.jpg
"Din păcate, unde-i lege nu-i tocmeală", spune CEO-ul companiei. "Înţelegem dorinţa lui Mihai de a petrece 150 de ore pe săptămână la birou, asta îl şi face un angajat valoros! Dar şi el trebuie să înţeleagă că am putea fi sancţionaţi dacă îl ţinem la serviciu de sărbători, având în vedere că s-a dovedit a fi catolic. Nu te speria, Mihai, poţi să-ţi iei de lucru pentru acasă."

"Când aflu cine m-a turnat, îl bat de o să-şi ia două zile de concediu medical", a declarat, furios, tânărul corporatist în timp ce se pregătea să doarmă pentru prima oară în 12 ani.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Sunday, 21.04.2019 13:18 Social

National Cinematografic